Uslovi slanja

Poručenu robu šaljemo pouzećem, radnim danima, Subotom i Nedeljom nema isporuke. Roba koja se poruči u petak biće isporučena naredne nedelje u ponedeljak-utorak. Standarni rok isporuke je 1-3 radna dana ukoliko vas ne obavestimo o promenama. Cena dostave je 440 dinara. Za sve porudžbine preko 4000 din je besplatna poštarina.

Politika privatnosti

Media Electronic se obavezuje da će čuvati privatnost svih svojih korisnika. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla, ili trećim licima ukoliko je to nužno radi izvršenja tražene usluge (u slučaju dostave preko kurirske službe i slično). Svi zaposleni u Media Electronic odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Media Electronic ne može biti odgovorna za zloupotrebu ovih podataka od strane trećih lica ili svojih zaposlenih koji do podataka dođu na nelegalan način ili kršenjem kodeksa ponašanja, ali će na svaku takvu zloupotrebu adekvatno reagovati u pokušaju da zaštiti prava svojih klijenata.

Cene i dostupnost proizvoda

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva da su dostupni u svakom trenutku. Raspoloživost robe možete proveriti telefonom ili putem e-pošte.