Možete pretraživati po modelu uređaja ili pregledati slike na našoj veb stranici ili nas možete pozvati i biće nam drago da preuzmemo narudžbinu preko telefona.

Radnim danima obrađujemo narudžbe. Ako naručite artikal npr. u ponedeljak do 11h, isporuka će biti u naredna dva radna dana (utorak ili sreda). Ako je porudžbina poslata posle 11h, obrađuje se u utorak a isporuka će biti u sredu. Rok isporuke robe sa lagera je 1-3 radna dana.

Poručeni daljinski šaljemo kurirskom službom, plaćanje se vrši pouzećem.

Da, kupac uvek plaća povratnu poštarinu sem ako smo mi pogrešili (poslali pogrešan artikal). U tom slučaju mi plaćamo povratnu poštarinu.

Verovali ili ne, ovo pitanje se često postavlja. U našoj prodavnici možete da kupite isključivo nove daljinske upravljače sem ako to nije drugačije naznačeno u opisu artikla.

Na svaki daljinski upravljač dobijate garanciju od 90 dana. Kvarovi usled lomova, izlivanja tekućine, potapanje i sl. ne podležu garanciji. Za pojedine modele je garancija 180 ili 360 dana (naznačeno u opisu proizvoda).

Da. Naši serveri su nadgledani i posedujemo SSL sertifikat.

Izvinjavamo se zbog problema. Pokušajte na našoj veb stranici da izvršite porudžbinu kasnije ili nas možete pozvati telefonom na brojeve 024-551-365, 063-7651-940, 061-622-8439.

Da, imamo Viber na broju 061-622-8439 i tu možete poslati fotografiju originalnog daljinskog upravljača ili slikati nalepnicu sa modelom aparata koja se nalazi na poleđini televizora.

Da, imamo WhatsApp na broju 063-7651-940

Ne, osim ako se daljinski upravljač koji ste kupili navodi da je „univerzalni“ onda možda. Molimo vas uvek pročitajte opis proizvoda o kojem se radi. Ako zamenimo vaš originalni daljinac sa zamenskim daljinskim upravljačem, nećete morati da ga programirate i ako se on razlikuje po izgledu od originala. Mi ćemo zameniti samo sa daljinskim za koji znamo da će raditi na vašem aparatu jednostavnim postavljanjem baterija. Ako želite da se uverite, uvek nas možete pozvati.

Mnogi razlozi mogu dovesti do toga da vaš daljinski upravljač ne radi sa vašem uređaju, neki od njih su:

• Baterije loše ili nisu pravilno postavljene.

• Pokušajte pomeriti baterije unutar držača za baterije. Ovo ponekad funkcioniše jer opruge ne dodiruju baterije.

• Daljinski uređaj možda nije kompatibilan sa vašim aparatom.

• Uverite se da daljinskom upravljaču nije potrebno programiranje. Ne bi trebalo, osim ako ne navedemo da je to univerzalni daljinski.

• Daljinski uređaj mora biti uparen sa vašim TV-om. Za uputstva pogledajte uputstvo za upotrebu televizora.

• Infracrvena prijemna dioda vaše jedinice je loša. To je obično slučaj sa starijim televizorima i videorekorderima.

• Vaš daljinski upravljač je slomljen. To bi moglo biti moguće ako prevozna kompanija nije bila dovoljno pažljiva tokom prevoza. Mi uvek testiramo daljinski upravljači i vodimo računa da oni rade pre nego što napuste naš objekat.

• Molimo da pogledate i našu oblast „Opis proizvoda“ na našoj stranici da biste videli da li postoje posebna uputstva.

Pošto je većina daljinskih upravljača originalna ili originalnog izgleda (replika), sva uputstva za daljinski upravljač nalaze se u uputstvu za upotrebu vašeg aparata. Ako nemate uputstvo o uređaju, pronađite broj modela svog televizora (DVD plejer itd.) I pretražite naš sajt za to. Ako imamo, pokazaće se i sve informacije (uključujući kodove) će se naći u uputstvu za upotrebu.

U većini slučaja ne. Uvek ćemo vam poslati artikal koji ste poručili. Ako je slučajno artikal nestao sa lagera, poslaćemo vam daljinski koji može da se razlikuje samo po izgledu ali ne i po funkcijama. Ako dobijete zamenski daljinski samo stavite baterije kao u original i možete da koristite daljinac.