Daljinski za Midea klimu MSV1-12HRN1 R51ME

1.200,00 RSD

MSV1-12HRN1

Kategorije: , ,
Podeli:

Opis

Daljinski za Midea klimu MSV1-12HRN1 R51ME

Daljinski za Midea klimu MSV1-12HRN1 R51ME koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinac. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Garancija na svaki kupljeni daljinski.

  • Originalan izgled
  • Podržava sve MIDEA klima uređaje čiji daljinski izgleda kao na slici
  • Radi odmah nakon postavljanja baterija
  • Garancija na ispravnost i funkcionalnost

Pogledajte sve naše MIDEA proivode

Od svog osnivanja 1968. godine, Midea je prerasla u veliku korporaciju koja pokriva HVAC sisteme, rasvetu, industrijske komponente, logistiku i nekretnine. Sve to, rezultat je neprekidnog rasta kompanije, a samim tim i rasta prihoda, koji je u 2010. godini iznosio 17,3 milijardi dolara, uključujući i prihode iz inostranstva od 5,08 milijardi dolara.
Osim toga, Midea je jedino kinesko preduzeće kućnih električnih aparata, koje se našlo na listi 500 najcenjenijih brendova u svetu, a isto tako i u svetu finansija.

Jedan od glavnih ciljeva kompanije je da obezbedi kvalitetne proizvode potrošačima širom sveta, kao i proizvodnju optimalnih količina.

Midea je obezbedila više od 180.000 radnih mesta, kako u Kini, tako i širom sveta. Aktivno učestvuje u kampanjama za zaštitu životne sredine i doprinosi dobrobiti društva. Trudi se da zadovolji potrebe tržišta i nastoji da sa ponudoim bude pristupačna širokom sloju ljudi i obezbedi zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

Ciljevi Mide-a u budućnosti su da postane jedan od najvećih snabdevača kućnih aparata domaćinstava širom sveta, stalno težeći za savršenstvom i pružanjem visoko kvalitetnih proizvoda i usluga svojim klijentima.

Midea internacionalna divizija

Međunarodna divizija „Midea klima uređaji“ i sektor hlađenja, ključni su deo Midea grupe. Ova divizija je sveobuhvatna platforma za izvoz klima uređaja, mašina za pranje veša, frižidera i aplikacija termo pumpi.
Divizija posluje i ima rasprostranjenu prodajnu mrežu u više od 150 zemalja širom sveta.
Pridržava se osnovnih postulata – bezbednost, kvalitet, cena i efikasnost.
Održava konkurentnost kroz inovativne tehnologije i specijalizovane usluge, čineći kompaniju vodećim snabdevačem kućnih aparata na globalnom tržištu.

https://www.midea.com/global/

Close Menu
×

Cart