Daljinski VOX Smart 49DSW471B

1.390,00 RSD

Daljinski VOX Smart 49DSW471B

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski VOX Smart 49DSW471B

Daljinski VOX Smart 49DSW471B je izrađen od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Mnogi od njih su univerzalni, kompatibilni su sa više modela. Ako vaš daljinski upravljač izgleda kao na fotografiji možete ga slobodno poručiti. Garancija na ispravnost i funkcionalnost. Kućna dostava na 0616228439 (viber) i 0637651940 (whatsapp).

  • Originalan izgled
  • Bez dodatnog podešavanja
  • Vrhunski kvalitet
  • Garancija

 

Odgovara za sve VOX Smart modele čiji originalni daljinski izgleda kao na prikazanoj fotografiji.
Za savaku nedoumicu pozovite ili pošaljite upit na [email protected]

 

Proverite kompletnu ponudu daljinskih upravljača za VOX

 

www.voxelectronics.com

VOX electronics je prepoznatljiv brend za potrošačku elektroniku i male kućne aparate, rođen 2003. godine.

VOX electronics je internacionalni brend koji je okupio tim vrhunskih stručnjaka iz različitih zemalja širom sveta iz oblasti kreiranja, dizajna i proizvodnje električnih uređaja za svakodnevnu upotrebu.

Njihov tim se obraća čoveku modernog doba i ciljano radi na unapređenju proizvoda i „customer care“ usluga a samim tim i na poboljšanju kvaliteta života naših potrošača..

Iskreno verujemo da uređaji koje proizvode kao i sam život uvek mogu biti uzbudljiviji, lepši i zabavniji nego što nam se čini, i to je poruka koju žele da prenese svim  kupcima, ma gde se oni nalazili.

MISIJA
Njihova misija je da „best value for money“ odnosom kvaliteta i cene odgovore potrebama velikog broja korisnika.  U želji da žive zajedno sa našim potrošačima neprestano istražuju njihove potrebe, prate trendove, usvajaju nova znanja i koriste najnoviju tehnologiju.