Akcija

Daljinski Upravljač za Vivax LED I LCD TV22LE30, TV22LE71 televizore

1.395,00 RSD 995,00 RSD

Daljinski za Vivax LED i LCD televizore.

Šifra Proizvoda: vivax-5 Kategorije: , ,

Opis

Daljinski Upravljač za Vivax LED I LCD TV22LE30, TV22LE71 televizore

Daljinski Upravljač za Vivax LED I LCD TV22LE30, TV22LE71 televizore koji podržava mnogobrojne modele, pa čak se fabrički isporučuje i sa DYON televizorima. Daljinski je izrađen od visoko kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost ovog proizvoda. Modeli sa kojima je kompatibilan su sledećei:

TV22LE30, TV22LE71, LCD TV3250, TV3250, TV32LE77

Pored navedenih modela daljinski je kompatibilan i sa drugim uređajima. Bitno je da fizički izgled vašeg daljinskog upravljača bude isti kao na fotografiji.

Brend VIVAX je proizvod koji je na balkanskom tržištu od 2004. godine i danas u svom asortimanu nudi više od 250 različitih proizvoda. Asortiman brenda VIVAX podeljen je na 6 grupa proizvoda: Imago (LED TV, DVD); Cool (klimatizacija); HOME (mali kućni aparati); VOX (audio, Hi-Fi), Smart (pametne telefone) i tablete.

Misija VIVAX -a je da proizvodi proizvode sa jednostavnim dizajnom i inovativnom i kvalitetnom tehnologijom koja bi omogućila punu kućnu opremu. Sledeći trendovi i potrebe tržišta i asortiman proizvoda omogućavaju opremu svake zone unutar vašeg doma, kao i omogućavaju vam da udobnije provedete svoje slobodno vrijeme.
Glavna tržišta za sve grupe proizvoda su: Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Kosovo i Slovenija. Međutim, Vivak takođe uvozi orjentirane brendove. Ostala tržišta za određene grupe proizvoda su: Italija, Francuska, Njemačka, Poljska, Slovačka, Češka, Mađarska, Bugarska, Rumunija, Švedska, Norveška, Finska, Malta, Litvanija, Velika Britanija, Albanija i daleke zemlje Afrike i Južnoj Americi.

Proizvodna linija

Proizvodna linija za proizvodnju TV uređaja sa ravnim ekranima nalazi se u Hrvatskoj i može se koristiti za proizvodnju uređaja sa dijagonalom (veličina ekrana) od 15 „do 65“. Kompletan asortiman Vivak-a i dizajn proizvoda je u potpunosti dizajniran u Hrvatskoj, gde posebna pažnja na kontroli kvaliteta osigurava visoke standarde kvaliteta za svaki proizvod.

HOME

Linija proizvoda VIVAX HOME uključuje male kućne aparate dizajnirane da olakšaju kućne poslove. Vivak mali kućni aparati se odlikuju jednostavnošću njihove upotrebe, atraktivnim i modernim dizajnom, pristupačnim cenama i visokim kvalitetom. Širok asortiman pouzdanih i dugotrajnih Vivak Home uređaja kategorizirani su u liniji proizvoda koji se mogu koristiti i za opremanje stanova, kuća za odmor, hotela i drugih prostora zahvaljujući svom modernom dizajnu, što ih čini i pogodnim i poželjnim poklonom.

IMAGO

Linija proizvoda VIVAX  IMAGO uključuje LED televizore. Kao što IMAGO znači slika, Vivak LED Imago TV znači savršenu sliku na VIVAX LED televizorima. VIVAX LED televizori imaju moderan dizajn, a savremena tehnologija proizvoda omogućava vrhunsku funkcionalnost i kvalitet. Uređaji su proizvedeni pod kontrolom hrvatskih stručnjaka i što je najvažnije, PROIZVOĐUJE U HRVATSKOJ PREMA NAJVEĆIM STANDARDIMA KVALITETA I EVROPSKIM CERTIFIKACIJAMA. Svaki proizvod podleže višestrukoj kontroli kvaliteta. VIVAX LED televizori su pouzdani, atraktivni, pristupačni za sve, a osigurana podrška za uslugu i garancija kvaliteta ih čini poželjnim za bilo koji dom.

VOX

VIVAX VOX proizvodi uključuju audio proizvode koji u svojoj liniji pokrivaju prenosive radio uređaje, bluetooth radio uređaje i zvučnike. Ovi proizvodi su namijenjeni zabavi, opuštanju i uživanju muzike gdje god da se nalazite. Kombinacija modernog dizajna i napredne tehnologije VIVAX VOX uređaja predstavlja garanciju za napredne, kvalitetne uređaje čiji dizajn može da se uklapa u bilo koju oblast.

COOL

Klima uređaji VIVAX poznati su kao vrhunski uređaji. Pored dizajna koji se može uklapati u bilo koji prostor, one se odlikuju najnovijim tehnologijama koje omogućavaju naprednu funkcionalnost i sa zabrinutošću za zaštitu životne sredine one su među najekonomičnijim klima uređajima koji se mogu naći na tržištu. Vivak klima uređaje mogu da se koriste pomoću pametnog telefona čak iu trenucima kada ste udaljeni od njih. Prijatan, kaljen i čist vazduh je prvi preduslov da se udobno osećate u svakom prostoru. Pri tome je nivo buke izuzetno važan, a klima uređaji VIVAX , zahvaljujući najnovijim tehnološkim dostignućima, doprinose izuzetno tihom radu hlađenja i grijanja. Sa trogodišnjom garancijom i pouzdanom servisnom podrškom, klima uređaji Vivak su sada BEST BUI proizvod za svakog kupca. Vivak u svojoj ponudi ima širok spektar klima uređaja, od mono zidnih split sistema, multi-inverterskih zidova, podnih i kasetnih sistema, mobilnih klima uređaja, sve do podnih plafona i kanalskih komercijalnih uređaja. Sa VIVAX asortimanom klima uređaja, u mogućnosti smo da odgovorimo na sve potrebe tržišta.

SMART

VIVAX smart telefoni su namenjeni širokoj populaciji koja ulaže u razmišljanje. Mobilni uređaji sa svojim specifikacijama zadovoljavaju zahteve poslovnih ljudi, kao i mlađih i najzahtevnijih korisnika. Vivak smartfoni podržavaju pristup svim društvenim mrežama i aplikacijama koje olakšavaju komunikaciju (Viber, Skipe, Messenger, VhatsApp …). Elegantan dizajn, prateći međunarodne trendove u proizvodnji, kontrolu kvaliteta, praćeni evropskim standardima i obezbeđena podrška u pružanju usluga, svi kombiniraju Vivak pametne telefone kao prvi izbor za većinu kupaca.

TABLET

VIVAX  tablete su elegantne, tanke, lagane i jake. Oni su dizajnirani da omoguće kupcima da iskoriste sve mogućnosti tehnologije.

https://www.vivax.com/en/brand-vivax.aspx

 

 

Možda će vam se svideti …

Close Menu
×

Cart