Daljinski upravljač za ACER TV RC-H5003-880

1.250,00 RSD

Šifra Proizvoda: RC-H5003-880 Kategorije: , ,
Podeli:

Opis

Daljinski upravljač za ACER TV RC-H5003-880

Daljinski upravljač za ACER TV RC-H5003-880. Za ovaj model nudimo zamenski Daljinski upravljac za ACER RC-H5003-880. Podržava mnogobrojne ACER Televizore.

Izrađen je od najkvalitetnije ABS plastike koja se trenutno može naći na tržištu. Daljinski u potpunosti zamenjuje vaš stari upravljač. Slika ilustruje originalni daljinski. Isporučeni daljinski može da se razlikuje od fotografije ali funkcije u potpunosti odgovaraju originalnom upravljaču. Garancija na svaki kupljeni aparat 6 meseci.

Kompatibilni modeli: IRC87140, RC-H5003-880,

Acer Inc. je multinacionalna informatička tehnološka korporacija sa sjedištem u Xizhiju, New Taipei City, Tajvan. Acerovi proizvodi uključuju desktop računare i laptope, lične digitalne asistente (PDA), servere, uređaje za spremanje, monitore, smart telefone i ostale periferne jedinice. Također pruža servise e-poslova za kompanije, vlade i obične korisnike.

Početkom 2000. godine Acer je ugradio novi poslovni model, time se pomerajući od proizvođača do kompanije koja dizajnira, marketira i vrši distribuciju njenih proizvoda, dok u isto vrijeme vrši proizvodni proces preko ugovornih proizvođača. Sada se svi Acerovi proizvodi prave od originalne opreme proizvođača u Kini. Kao dodatak samom poslu, Acer također poseduje najveći prodavni lanac u Taipeiju, Tajvan.

www.acer.com

Close Menu
×

Cart