Daljinski Upravljač FOX 43DLE462

1.190,00 RSD

Daljinski za FOX DLE462 Seriju

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski Upravljač FOX 43DLE462

Daljinski Upravljač FOX 43DLE462 koji zamenjuje vaš stari daljinski upravljač. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda.

  • Originalan izgled
  • ABS plastika
  • Radi bez programiranja

Podržava modele: FOX 40DLE462, 43DLE462 T2 LED

Brend FOX electronics prisutan je na srpskom tržištu od 2004. godine. Vrlo brzo postao je sinonim za vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Upotrebom i implementacijom najnovije tehnologije uz visok kvalitet materijala uobličenih u moderan dizajn, FOX uređaji, napravljeni su da odgovaraju savremenom životu jedne porodice. Olakšavaju svakodnevne obaveze, smanjuju račune za električnu energiju i pružaju mogućnost da se vreme koristi na mnogo uzbudljiviji i kvalitetniji način.

Fox Electronics se bavi projektovanjem, proizvodnjom, inženjeringom i trgovinom u oblasti industrijske elektronike i automatizacije
Projektuju i proizvode industrijske kontrolere i prateće komponente za upravljanje mašinama, zasnovane na mikrokontrolerima. Distribuiraju PLC (programabilne logičke kontrolere) FATEK, HMI & LCD module firme Hitech, releje Finder, frekventne regulatore brzine motora i imaju u ponudi čitavu paletu industrijskih senzora i kontrolera.

Pogledajte i naše ostale FOX proizvode

Preuzeto: https://www.foxelectronics.rs/

Close Menu
×

Cart