Daljinski Upravljač FOX 32LE350

995,00 RSD

Daljinski Upravljač za FOX LCD LED televizore.

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski Upravljač FOX 32LE350

Daljinski Upravljač FOX 32LE350 koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinski. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Za ovaj model nudimo daljinski originalnog izgleda. Radi na svim FOX uređajima čiji originalni daljinski izgleda kao na fotografiji. Daljinski upravljači iz naše ponude u potpunosti odgovaraju vašim uređajima. Nudimo daljince za LCD, LED, Plazma i Smart Televizore bez kodiranja.

  • Originalan izgled
  • Radi odmah nakon postavljanja baterija
  • ABS plastika
  • Garancija

Podržava modele: 32LE350

Brend FOX electronics prisutan je na srpskom tržištu od 2004. godine. Vrlo brzo postao je sinonim za vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Upotrebom i implementacijom najnovije tehnologije uz visok kvalitet materijala uobličenih u moderan dizajn, FOX uređaji, napravljeni su da odgovaraju savremenom životu jedne porodice. Olakšavaju svakodnevne obaveze, smanjuju račune za električnu energiju i pružaju mogućnost da se vreme koristi na mnogo uzbudljiviji i kvalitetniji način.

Fox Electronics se bavi projektovanjem, proizvodnjom, inženjeringom i trgovinom u oblasti industrijske elektronike i automatizacije
Projektuju i proizvode industrijske kontrolere i prateće komponente za upravljanje mašinama, zasnovane na mikrokontrolerima. Distribuiraju PLC (programabilne logičke kontrolere) FATEK, HMI & LCD module firme Hitech, releje Finder, frekventne regulatore brzine motora i imaju u ponudi čitavu paletu industrijskih senzora i kontrolera.

Pogledajte i naše ostale FOX proizvode

Preuzeto: https://www.foxelectronics.rs/

Close Menu
×

Cart