Daljinski upravljač Adler LED LE32D2A

1.190,00 RSD

Daljinski upravljač Adler LED LE32D2A

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski upravljač Adler LED LE32D2A

Daljinski upravljač Adler LED LE32D2A koji zamenjuje vaš stari daljinski upravljač. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Ako vaš originalni daljinski izgleda kao na fotografiji slobodno ga možete poručiti bez obzira na marku i model, isporučeni daljinski je 100% kompatibilan sa vašim televizorom.  Porudžbine primamo online ili na viber 0616228439 whatsapp 0637651940

 • Originalan izgled
 • Bez dodatnog podešavanja
 • Kvalitetna ABS plastika
 • Garancija
 • L570

   

  Radi na svim Alder televizorima čiji originalni daljinski izgleda kao na prikazanoj fotografiji.

  Posebno pogodan za model LE32D2A

  Pogledajte kompletnu ponudu Adler modela

  Opširnije o Adleru

  Media Electronic je specijalizovana kompanija za prodaju originalnih daljinskih upravljača, sa iskustvom od preko 15 godina. Visoko specijalizovano područje poslovanja i veliki broj zadovoljnih klijenata govore o našoj uspešnosti.

  Prateći moderne tokove, naše aktivnosti smo usmerili na Internet tržište, kako bi svojim posetiocima obezbedili što kvalitetniji i jednostavniji način kupovine.

  Sistem smo integrisali sa sa blog sekcijiom, gde će naši posetioci uvek dobijati nove informacije o proizvodima i tehnologiji, kao i savete o čuvanju i odražavanju elektronskih uređaja, mogućim kvarovima i slično.

  U ponudi imamo originalne daljinske upravljače vrhunskog kvaliteta, najniže cene, kao i dostavu na teritoriji cele Republike Srbije!