Daljinski TESLA Klima TT27X81-09410A

1.800,00 RSD

Daljinski TESLA Klima TT27X81-09410A

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski TESLA Klima TT27X81-09410A

Daljinski TESLA Klima TT27X81-09410A koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinski. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost. Dostava putem kurirske službe, procenjena cena dostave za ovaj model iznosi 270,00 din, krajnja cena će biti ažurirana prilikom potvrde kupovine. Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 din.

  • Zamena za originalni daljinski
  • Garancija
  • ABS plastika
  • Bez dodatnog podešavanja

Ovaj model odgovara za Tesla i Hyundai klime čiji originalni daljinski izgleda kao na slici.

Proverite i ostale Tesla modele

Tesla uređaji su elektronski aparati osmišljeni u Srbiji za komercijalno tržište i sve kategorije domaćih potrošača. U ponudi su različiti modeli tableta, mobilnih telefona, televizora i klima uređaja.

Tesla uređaji su originalni tableti, mobilni telefoni, televizori i klima uređaji, koji su stekli reputaciju kao pouzdani aparati po prihvatljivim cenama, od pojavljivanja u Srbiji 2014. godine[1], a ubrzo zatim i u drugim zemljama Balkana.

Brend je pokrenula grupacija Comtrade u junu 2014. godine, plasirajući na tržište Srbije originalan, dobro dizajniran i pouzdan tablet po pristupačnoj ceni.Od tada su znatno prošireni i ponuda i broj tržišta, pa se Tesla uređaji, sem u Srbiji, prodaju i u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Makedoniji, Rumuniji i Sloveniji. Prodajna mreža obuhvata preko 30 distributivnih partnera.

Firma koja upravlja celim asortimanom aparata i plasmanom Tesla brenda je Comtrade Distribution, sa sedištem u Beogradu.

Modele uređaja osmišljavaju inženjeri u Srbiji, koji zatim i nadziru proces sklapanja u fabrici u Kini.

Klima uređaji su jedini uređaji iz asortimana Tesla brenda koji imaju sezonsku dinamiku, sa očekivanim skokovima prodajnih rezultata u proleće i tokom leta. Istovremeno, raspon funkcionalnosti i dizajnerskih opcija je najmanji u toj kategoriji proizvoda, pa je prostor za nadmetanje sa konkurencijom najskučeniji. Ipak, i kod klima uređaja važi isti princip da su solidne performanse i izgled dostupni po prihvatljivim cenama. I stručnjaci i potrošači pozitivno reaguju na taj pristup.

https://tesla.info/sr/tv/series-3/