Daljinski Klima Favorit Venting

1.295,00 RSD

Daljinski Klima Favorit Venting

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski Klima Favorit Venting

Daljinski Klima Favorit Venting koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinski. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Ne zahteva dodatno programiranje -kodiranje, radi odmah nakon postavljanja baterija. Dostava putem kurirske službe, procenjena cena dostave za ovaj model iznosi 270,00 din, krajnja cena će biti ažurirana prilikom potvrde kupovine. Poručite online ili na viber 0616228439. Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 din.

  • Original proizvod
  • Direktno zamenjuje vaš stari daljinski
  • Radi bez kodiranja
  • ABS plastika
  • Garancija
  • L693

 

Ako vaš daljinski izgleda kao na fotografiji to znači da je kompatibilan sa njim bez obzira koji je model TV-a.

Pogledajte sve Favorit modele

 

Favorit Elektroniks  je međunarodni brend koji je sastavio tim eksperata, iz različitih zemalja sveta u oblasti razvoja (stvaranja), dizajna i proizvodnje električne opreme za svakodnevnu upotrebu.

Njihov tim se obraća savremenom čoveku i radi u smeru poboljšanja proizvoda i usluga klijentima, sa ciljem da se poboljša kvalitet života naših klijenata.

Veruju da aparate koje proizvode, kao i sam život uvek mogu biti uzbudljiviji, lepši i zabavniji od onog što nam se čini, i ovo je poruka koju hoće da prenese njihovim klijentima, gde god da su.

Njihova misija je „najbolje za svoj novac“, „best value for money“ to znači da odnos kvaliteta i cena odgovaraju potrebama većeg broja korisnika. Sa ciljem da živimo zajedno sa našim klijentima konstantno istražujemo njihove potrebe, sledimo trendove, stičemo nova znanja i koristimo najnoviju tehnologiju.

Gledamo napred, jer je budućnost naš saveznik u kreiranju novih i boljih proizvoda i usluga.

Svakog dana rastemo, konkurentni smo na tržištu, uvek smo pozicionirani više, lideri u obezbeđenju visoko kvalitetnih usluga.

http://favoritelectronics.com/sr/category/televizori