Daljinski Hyundai LED 32LE-RD

1.095,00 RSD

Daljinski Hyundai LED 32LE-RD

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski Hyundai LED 32LE-RD

Daljinski Hyundai LED 32LE-RD originalnog izgleda koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinski. Hyundai daljinski upravljači za TV, DVD, LED TV i Smart LED Android Televizore. Svi daljinci iz naše ponude u potpunosti odgovaraju vašim uređajima. Nudimo daljince za LCD, LED, Plazma i Smart Televizore bez kodiranja. Mnogi od njih su univerzalni, kompatibilni su sa više modela. Ako vaš Hyundai daljinski upravljač izgleda kao na fotografiji možete ga slobodno poručiti. Garancija na ispravnost i funkcionalnost. Kućna dostava na 0616228439 (viber) i 0637651940 (whatsapp). Besplatna dostava za porudžbine preko 2500 din.

  • Originalan izgled
  • Bez dodatnog podešavanja
  • ABS plastika
  • Garancija
  • L461

 

Ako vaš stari daljinski izgleda isto ili vrlo slično (isto kućište) onda je namenjen za taj model.

Posebno preporučujemo za modele: 28LE-RD, 32LE-RD, 40LE-RD

 

Proverite sve Hyundai modele

 

Media Electronic je specijalizovana kompanija za prodaju originalnih daljinskih upravljača, sa iskustvom od preko 15 godina. Visoko specijalizovano područje poslovanja i veliki broj zadovoljnih klijenata govore o našoj uspešnosti.

Prateći moderne tokove, naše aktivnosti smo usmerili na Internet tržište, kako bi svojim posetiocima obezbedili što kvalitetniji i jednostavniji način kupovine.

Sistem smo integrisali sa sa blog sekcijiom, gde će naši posetioci uvek dobijati nove informacije o proizvodima i tehnologiji, kao i savete o čuvanju i odražavanju elektronskih uređaja, mogućim kvarovima i slično.

https://www.facebook.com/Daljinski.Upravljac.Shop/