Daljinski FOX Android 50DLE358

1.190,00 RSD

Daljinski za FOX Android 50DLE358 55DLE358

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski FOX Android 50DLE358

Daljinski FOX Android 50DLE358 TV koji zamenjuje vaš stari daljinski. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Mnogi od njih su univerzalni, kompatibilni su sa više modela. Ako vaš daljinski upravljač izgleda kao na fotografiji možete ga slobodno poručiti. Garancija na ispravnost i funkcionalnost. Kućna dostava na 0616228439 (viber) i 0637651940 (whatsapp).

  • Originalan izgled
  • Radi odmah nakon postavljanja baterija
  • Garancija

Fabrički se isporučuje sa modelima 50DLE358, 55DLE358 ali ako vaš daljinski izgleda kao na fotografiji to znači da je kompatibilan sa njim.

Brend FOX electronics prisutan je na srpskom tržištu od 2004. godine. Vrlo brzo postao je sinonim za vrhunski kvalitet po pristupačnim cenama. Upotrebom i implementacijom najnovije tehnologije uz visok kvalitet materijala uobličenih u moderan dizajn, FOX uređaji, napravljeni su da odgovaraju savremenom životu jedne porodice. Olakšavaju svakodnevne obaveze, smanjuju račune za električnu energiju i pružaju mogućnost da se vreme koristi na mnogo uzbudljiviji i kvalitetniji način.

Fox Electronics se bavi projektovanjem, proizvodnjom, inženjeringom i trgovinom u oblasti industrijske elektronike i automatizacije
Projektuju i proizvode industrijske kontrolere i prateće komponente za upravljanje mašinama, zasnovane na mikrokontrolerima. Distribuiraju PLC (programabilne logičke kontrolere) FATEK, HMI & LCD module firme Hitech, releje Finder, frekventne regulatore brzine motora i imaju u ponudi čitavu paletu industrijskih senzora i kontrolera.

Pogledajte i naše ostale FOX proizvode

Preuzeto: https://www.foxelectronics.rs/

Close Menu
×

Cart