Daljinski Alpha LED 40D5TDG

1.190,00 RSD

Daljinski Alpha LED 40D5TDG

Kategorije: , ,

Opis

Daljinski Alpha LED 40D5TDG

Daljinski Alpha LED 40D5TDG koji zamenjuje vaš stari i dotrajali daljinski. Izrađen je od kvalitetne ABS plastike koja garantuje dugotrajnost proizvoda. Za ovaj model nudimo daljinski originalnog izgleda. Naručite online ili putem telefona 0616228439 (imamo i viber). Cena dostave iznosi oko 270 dinara.

  • Originalan izgled
  • ABS plastika
  • Bez dodatnih podešavanja
  • Garancija

 

Odgovara svim Alpha modelima čiji originalni daljinski izgleda kao na prikazanoj fotografiji.

Opširnije o Alpha brendu:

Ono što svi žele jeste da dobiju vrhunski kvalitet i odgovarajuće performanse po pristupačnoj ceni. Drugim rečima, ključna zamisao potrošača je „želim najbolje za moj novac”. Kada uzmete proizvod koji ima kvalitet i performanse, a pritom je i cenovno konkurentan, i na sve to dodate snažnu emociju brenda – dobijate tehniku pod imenom Alpha.

U pitanju je brend koji je relativno nov na domaćem tržištu, ali oni su čvrsto pozicionirani kao vodeće ime među B-brendovima, odnosno proizvođačima srednje klase. Glavna ideja od koje kreće Alpha je da ponudi kupcu proizvod koji će on ponosno koristiti u svom domu, a pritom će za njega platiti razumnu cenu koja se savršeno uklapa u kućni budžet većine potrošača.

Pre svega, tu su Alpha televizori, zatim mobilni telefoni, usisivači, rešoi, mini-pećnice.  Kako kažu, ovo je za njih prilika da kao kompanija rastu, ali i ponude najbolje svojim potrošačima. Lansiranje svih kategorija pratiće velika marketinška kampanja na nacionalnom niovu.

Proverite i ostale  Alpha proizvode